Castelló reparteix 70.000 polseres de Magdalena per preparar l’ambient festiu

730

Els veïns i veïnes de Castelló podran lluir la polsera de la pròxima Magdalena a partir del dijous 17 gener. El Patronat Municipal de Festes ha programat per a la setmana vinent –dijous 17 i divendres 18- el repartiment de la polsera oficial en col·laboració amb la Junta de Festes, que també va formar part del jurat que va seleccionar el disseny guanyador. A més també s’ha convocat a altres entitats per a col·laborar en aquesta acció, com la Gestora de Gaiates, la Federació de Colles, la Federació Coasveca i altres entitats veïnals, associacions de jubilats i ens vinculats, segons ha explicat el regidor de Festes, Omar Braina.

Els qui vulguen lluir la polsera oficial podran recollir-la fins a esgotar existències en la plaça Major o en la Tinença d’Alcaldia del Grau el dijous 17 de 10.30 a 13.00 i de 17.00 a 21.00 –en aquest horari de vesprada només en la plaça Major- i el divendres 18 de gener de 17.00 a 21.00 hores. El Patronat Municipal de Festes repartirà en total 70.000 polseres, que també es distribuiran a la setmana següent en la Fira Internacional de Turisme Fitur per a promocionar unes festes declarades d’Interés Turístic Internacional des de 2010.
Coincidint amb el 75 aniversari de les festes de la Magdalena, el disseny de la tradicional polsera, a mà de la castellonenca Mónica Toledo, reflecteix el número de l’edició i es presenta sota el lema “75 anys de tradició”. Sobre un fons verd, el característic de les festes, es projecten diversos símbols que evoquen l’ambient magdalener, com és la gaiata, l’escut, un castellonero i una castellonera, la bandera i l’ermita.

Per segon any consecutiu, el repartiment s’avança a gener per a distribuir-les entre els castellonencs just abans que la polsera oficial viatge fins a Madrid per a contribuir a la promoció de les festes fundacionals de Castelló com a reclam turístic. L’edil Omar Braina ha destacat que “la polsera oficial s’ha convertit en un element promocional més de les nostres festes de la Magdalena, per la qual cosa hem tornat a apostar per avançar la seua distribució i possibilitar que els veïns i veïnes de Castelló siguen els primers a portar-les”.

Compartir