Castelló reparteix 24.000 gallons de clementines per a celebrar la Nit de cap d’any

768

Castelló torna a celebrar les campanades amb gallons de clementines. L’Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria de Sostenibilitat Ambiental i Agricultura que dirigeix Omar Braina, repartirà de manera gratuïta 2.000 bosses amb 12 gallons ja preparats per a donar la benvinguda al 2019. L’edil Omar Braina ha explicat que “en total es repartiran 24.000 gallons de clementines, dins d’una nova edició de la campanya 12 gallons de clementina per a les 12 campanades, que busca promoure el consum dels cítrics castellonencs”.

El repartiment es realitzarà el diumenge 30 i dilluns 31 en les places Pescateria i Doctor Marañón i, a més, el diumenge també es podran trobar els gallons preparats per a la Nit de cap d’any en la Fira de la Taronja, que col·labora amb aquesta campanya per a promoure el consum de cítrics locals també per Nadal. Els castellonencs que vulguen sumar-se a aquesta iniciativa podran recollir d’11:00 a 14:00 hores en les places de la Pescateria i Doctor Marañón una bosseta amb gallons de taronja, fins a esgotar existències, per a acomiadar el 2018 i rebre el nou any, ha explicat el regidor de Sostenibilitat Ambiental i Agricultura.

A més de les 2.000 bossetes que es repartiran en el centre de Castelló, es portaran altres unitats a la celebració de la la Nit de cap d’any en la festa que ha organitzat l’Ajuntament enfront de l’edifici del Rellotge del Grau, en l’avinguda de Sant Pere.

Braina ha reiterat que aquesta campanya és una acció més impulsada per l’Ajuntament de Castelló per a potenciar el consum d’un producte tan saludable com els cítrics, d’una qualitat tan excel•lent com les taronges i clementines castellonenques i que, a més, suposa una ajuda per a un sector com el citrícola”. A més d’aquesta acció, els diumenges d’octubre a maig se celebra la Fira de la Taronja en les places Fadrell, Na Violant, Maria Agustina i Juan Bautista Porcar.

Compartir