Castelló renova la flota de cotxes patrulla de la Policia Local

1226

L’Ajuntament de Castelló inicia la renovació completa la flota de vehicles de la Policia Local. El regidor de Seguretat Ciutadana, Antonio Lorenzo, ha rebut avui en les instal·lacions de Tetuan XIV els primers 18 vehicles d’un total de 41 que s’incorporaran progressivament al servei i que han requerit una inversió d’1,4 milions d’euros. Lorenzo ha subratllat que aquesta renovació de cotxes patrulla mitjançant el sistema de renting “permet que cada quatre anys els vehicles patrulla se substituïsquen per uns nous amb l’objectiu de millorar la prestació de serveis a la ciutadania per part de la Policia Local de Castelló”.

Mitjançant aquest sistema de renovació, es garanteix que els vehicles patrulla disposen de les millors garanties de seguretat, expliquen com a millors característiques tècniques, reduïsquen la possibilitat de patir avaries i el seu aspecte exterior i interior no es deteriora a l’excés. El regidor de Seguretat Ciutadana ha subratllat que aquesta renovació de vehicles “suposa dotar a la Policia Local dels mitjos materials òptims per a garantir una millor atenció a la ciutadania”.

Pel sistema de treball policial per torns, els cotxes patrulla estan contínuament en funcionament, les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any. “Açò suposa un gran desgast per als vehicles pel que el sistema de renting permet que la flota de vehicles patrulla estiga sempre renovada i la Policia local de Castelló puga patrullar en vehicles fiables i efectius per al treball que exerceixen”, ha abundat l’edil Antonio Lorenzo.

Els 18 vehicles patrulla rebuts avui es van a distribuir per les diferents seccions i unitats de la Policia Local de Castelló i substitueixen als vehicles que fins ara realitzaven la patrulla. La renovació integral de la flota, que s’ha dividit en 12 lots, pretén reforçar la capacitat d’actuació dels agents municipals per als seus serveis.
El primer dels lots inclou 12 cotxes patrulla, amb kit de detinguts totalment retolats i distingits; el segon, altres 12 vehicles de patrulla sense kit de detinguts; el tercer, sis tot-terrè patrullers de dimensions mitjanes per a cinc places; la cambra, un cotxe per a la Prefectura de la Policia Local, totalment camuflat; i el cinquè un altre vehicle patruller per a la Prefectura.

En un altre lot s’inclouen dos furgons de cinc places per a la Unitat de Comeses Especials; i en el següent altres dos vehicles més per a la Policia de Proximitat. El vuitè, novè i desè lot inclouen tres cotxes patrulla per a la Unitat d’Espectacles Públics i Activitats, Unitat de Violència de Gènere i Unitat de Policia Administrativa. El lot 11, un furgó adaptat per al transport de bicicletes, per a la Unitat de Policia Ciclista; i el 12, un patruller.

“Aquesta actuació s’emmarca dins de l’esforç inversor en l’àrea de Seguretat Pública per a impulsar un concepte d’atenció integral que reforce el clima de seguretat en el qual viuen ciutadans i ciutadanes i que l’Ajuntament de Castelló vol seguir liderant”, ha conclòs el regidor de Seguretat Ciutadana, Antonio Lorenzo.

Compartir