Castelló remodela més de 600 m² de la zona de jocs infantils

1703

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco destaca les millores en l’espai, amb noves instal·lacions, jocs adaptats i rampes perquè siguen accessibles

L’Ajuntament de Castelló ha remodelat la zona de jocs infantils i biosaludables situada al costat de l’avinguda Germans Bou, amb una superfície de 619 metres quadrats. L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, i la regidora d’Infraestructura Verda, Pilar Escuder, han visitat l’espai, els treballs en la qual han millorat les instal·lacions per a l’ús de la ciutadania.

“Intervencions com aquesta als parcs infantils contribueixen a millorar les instal·lacions per als xiquets i xiquetes de la nostra ciutat, al mateix temps que revaloritzen un espai per al descans de la ciutadania”, ha explicat l’alcaldessa, Amparo Marco. “Continuem millorant els parcs de Castelló, per a posar en valor cadascun dels serveis de la ciutat”, ha apuntat la regidora d’Infraestructura Verda, Pilar Escuder.

Els treballs han dividit l’espai en dues parts d’igual grandària, deixant la de jocs en la part més pròxima a l’avinguda i l’altra com a àrea de descans. En la zona de jocs, s’ha cobert el sòl amb paviment de cautxú continu (demolint les dues soleres de formigó que hi havia) i s’han instal·lat alguns dels jocs ja existents una vegada han sigut reparats i pintats, a més d’un nou joc múltiple d’integració. També s’han habilitat dues rampes per a fer accessible la zona de joc.

L’execució de les obres ha tingut una duració de quatre setmanes i el pressupost de les mateixes ha superat els 48.000 euros

Compartir