Castelló rebrà a 720 esportistes pel Torneig ‘Pablo Herrera’ de volei

1476

Prop de 720 esportistes de tota la Comunitat Valenciana i d’arreu de l’Estat Espanyol es donaran cita aquest cap de setmana a Castelló amb la celebració del torneig de voleibol ‘Pablo Herrera’.

La diputada provincial d’Esports, Tania Baños, ha presentat aquest matí del costat de l’olímpic Pablo Herrera; el president del club organitzador Illa-Grau, Raúl Alfaro; el director esportiu, Carlos Caballi, i el regidor d’Esports de Castelló, Omar Braina, els detalls d’aquesta nova edició, que en suma ja nou convertida en «una de les més nombroses que se celebren anualment a la ciutat de Castelló», ha destacat Baños. Així doncs, durant dos dies es succeiran fins a 115 partits en sis camps simultanis, ubicats tant a la Ciutat Esportiva com a les instal•lacions esportives Chencho de la capital de la Plana.

«Any rere any aquest esdeveniment ha anat creixent i consolidant-se com una parada imprescindible per a les elits infantils del volei valencià i espanyol, per això hem estés la mà a l’organització perquè tot isca a la perfecció i perquè volem que Castelló, tant la ciutat com la província, es convertisca en un referent en la celebració d’esdeveniments esportius», ha assegurat Baños.

El tir d’inici del campionat es donarà el divendres amb les acreditacions i la recepció de les 12 delegacions participants, que sumen un total de 42 equips. El dissabte començaran les proves a partir de les 9 i s’allargaran fins les 21 hores en totes les modalitats. El diumenge de matí, només en horari matinal, tindran lloc les eliminatòries i les finals de cada categoria, així com l’entrega dels trofeus que donarà per conclosa l’edició actual.

Aquest torneig rep el nom de l’olímpic i campió d’Europa en voleibol, el castellonenc Pablo Herrera. El torneig està orientat a les categories inferiors i té com a objectiu la preparació dels equips per a l’inici de la competició a finals de setembre.

Compartir