Castelló propossa noves estratègies per a potenciar el comerç de proximitat

1280

L’Ajuntament de Castelló, a través de la regidoria d’Impuls de l’Activitat Econòmica, ha organitzat la segona edició del Congrés Intermunicipal de Foment del Comerç baix el lema “Estratègies per a potenciar el retail’. La finalitat d’aquestes jornades resideix, principalment, en que comerciants, agents econòmics i agents socials d’àmbit nacional puguen debatre sobre la situació actual del comerç minorista, les noves tecnologies i les ferramentes necessàries per fomentar el mateix.

La regidora de Comerç, Patricia Puerta, ha presentat l’acte que es celebrarà el dijous 7 i divendres 8 de juny al Saló Maestrazgo situat a l’hotel Intur Castelló. L’edil ha destacat la importància d’aquest congrés ja que es tracta “d’un espai d’intercanvi d’experiències que aporta resposta davant dels canvis que afronta un sector tan essencial com és el comerç de proximitat en les nostres ciutats”.

Patricia Puerta també ha volgut posar l’accent en una de les novetats d’aquest any, el taller d’intel•ligència emocional “Vendre és fàcil si saps com!, que es realitzarà en la sessió del dijous. Aquest taller té com objectius “aprendre a preguntar i a obtenir informació de valor, generar connexió i influència mitjançant l’exercici de diferents rols, així com conèixer un model senzill i humà de negociació comercial i adquirir coneixements clau per desenvolupar la intel•ligència emocional”, ha apuntat la regidora.

A més a més, també s’ha convocat la taula redona Estratègies per potenciar el retail: casos d’èxit comerç local, en la que s’abordaran els aspectes comercials actuals des d’una perspectiva multidisciplinar.

Aquest congrés s’adreça a comerciants, empresaris, tècnics d’institucions i directius comercials i és de caràcter gratuït. No obstant això, és necessària la inscripció prèvia accedint a l’adreça web congresocastellon.com/intermunicipalfomentocomercio/. Per a rebre més informació, aquelles persones interessades també poden cridar a l’àrea de comerç de l’Ajuntament de Castelló, al telèfon: 964 35 51 00.

Compartir