Castelló llança campanya per a posar en valor als productors locals, de proximitat i de producció ecològica

2792

Les Regidories de Transició Ecològica i Innovació Comercial impulsen una campanya per a posar en valor als productors locals, de proximitat i de producció ecològica en la situació d’emergència pel covid-19.

L’Ajuntament de Castelló impulsa una campanya per a fomentar el consum en el comerç de proximitat i ecològic de la ciutat davant la situació d’emergència sanitària del coronavirus. Amb el lema, “Davant la crisi del covid-19, compra proximitat: el comerç que ens cuida”, les Regidories de Transició Ecològica i Innovació Comercial volen posar en valor el treball dels productors locals en les actuals circumstàncies i animen a un consum responsable, just per als productors i sostenible ambientalment.

En aquesta campanya s’ha activat la web castello.es/compraproximitat dins del portal municipal, on s’anima a la ciutat a completar un mapa de punts de distribució de proximitat i ecològics. Els establiments interessats a apuntar-se poden escriure al correu electrònic transicioecologica@castello.es.

El regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro, destaca que «en l’actual crisi sanitària, el treball del nostre sector primari per proveir-nos de productes bàsics d’alimentació és una de les tasques esencials que no es pot detindre. A més, en aquesta conjuntura de confinament tenim més temps per fer la compra, per cuinar i també per avaluar quin tipus de consum fem. Per això volem animar a la ciutat a fer un consum responsable, just per als productors i sostenible ambientalment i animem a participar en la campanya “Compra proximitat” per posar en valor als xicotet comerços, de productes de proximitat i ecològics que en aquestes setmanes difícils fan un esforç enorme per cuidar-nos com a ciutat».

Per part seua, el regidor d’Innovació Comercial, David Donate, manifesta que «la crisi del coronavirus està colpejant molt durament al nostre teixit comercial local i de proximitat. Per això, des de la Regidoria animem a la ciutadania a seguir i secundar totes les iniciatives que les nostres petites empreses i autònoms estan duent a terme per a donar servei en aquests dies de confinament». «D’aquesta manera, podem contribuir a les economies familiars de Castelló i mantindre el nostre pulmó comercial i social. Cal no oblidar que, hui més que mai, el comerç de proximitat ens aporta la proximitat, confiança, qualitat, professionalitat i sostenibilitat que necessitem», afirma.

Compartir