Castelló i el Patronat Provincial de Turisme, present en la World Travel Market de Londres

811

Representants del Patronat Provincial de Turisme de Castelló, entitat dependent de la Diputació de Castelló, han assistit a la World Travel Market (WTM) de Londres, una presència que els tècnics del departament consideren important per a promocionar la província en el mercat anglosaxó de manera coordinada amb la Generalitat, a través de Turisme Comunitat Valenciana. A més, la delegació castellonenca ha mantingut diverses reunions amb operadors britànics per a conéixer de primera mà les inquietuds que està generant el Brexit en el sector i definir un pla de contenció.

És important destacar que encara que el mercat del Regne Unit no té un pes significatiu en el sector turístic de la província, existeix un elevat risc d’impacte per via indirecta perquè les destinacions que habitualment es nodreixen de clients britànics poden passar a ser competència de Castelló en el seu intent d’accedir a nous mercats.

Els responsables del Patronat Provincial de Turisme concedeixen una gran importància als contactes que s’han mantingut en la WTM en considerar que serviran per a coordinar accions de promoció exterior de manera conjunta amb Turisme Comunitat Valenciana i Aerocas, davant la imminent obertura de noves línies entre l’Aeroport de Castelló, Londres-Lutton, Viena i Marsella. En aquests mercats es realitzaran accions de presentació de destinació i campanyes de promoció.

La presència del Patronat Provincial de Turisme en la WTM era obligada per ser un gran aparador de tendències que és necessari conéixer abans de la presa de determinades decisions. Algunes d’aquestes tendències poden ser extrapolables a la província de Castelló.

La delegació castellonenca també ha aprofitat la seua presència a Londres per a treballar en la definició de noves accions de màrqueting per a millorar el posicionament turístic de la província de Castelló en alguns segments i mercats.

Compartir