Castelló busca l’ús del transport públic entre els jóvens

891

L’Ajuntament regala 100 targetes anuals per a utilitzar el servei de Bicicas i 300 amb 20 viatges per a l’autobús urbà i el TRAM

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Castelló ha llançat una campanya de promoció del transport públic, dirigida a la joventut, per la qual regala 100 abonaments anuals de Bicicas i 300 abonaments (amb 20 càrregues) per al transport públic urbà, tant d’autobús com de TRAM.

“Mitjançant el repartiment d’aquests abonaments volem acostar el transport públic als i les joves de Castelló”, ha assegurat el regidor de Joventut i de Mobilitat Sostenible, Jorge Ribes. “Estem convençuts que una vegada es descobreixen els beneficis d’utilitzar Bicicas, bus urbà o TRAM en els desplaçaments diaris, els usuaris i usuàries s’enganxaran definitivament a utilitzar-los”, ha apuntat l’edil. “Potenciar l’ús del transport públic a Castelló és una part essencial en l’aposta per una ciutat que treballa dia a dia per a fomentar una mobilitat sostenible”, ha dit.

Uns 400 joves de la ciutat es podran beneficiar d’aquesta campanya, sol·licitant els abonaments a través del formulari al qual es pot accedir en el següent enllaç: https://linktr.ee/juventud.castello

En el cas dels abonaments anuals de Bicicas, únicament podran ser beneficiaris els i les joves d’entre 18 a 30 anys (tots dos inclusivament) en el moment de presentar la sol·licitud. Una vegada demanat el bo, la persona sol·licitant quedarà a l’espera que, en un breu termini de temps, el negociat de Joventut comprove les seues dades i, en el cas de ser correctes, l’empresa que gestiona el servei de transport públic de bicicletes de Castelló, es posarà en contacte amb ella per a activar aquest bo.

Quant als 300 abonaments de 20 viatges per a l’autobús i el TRAM, únicament podran ser beneficiaris els i les joves de 12 a 30 anys (tots dos inclusivament) en el moment de presentar la sol·licitud. Una vegada sol·licitat, es comprovaran les dades i, en el cas de ser correctes, i per a evitar desplaçaments i com a mesura de protecció davant la covid-19, se’ls realitzarà el lliurament a través de correu postal.

Compartir