Castelló acull una trobada interterritorial per a l’apoderament de dones amb més de 150 participants

426

La vicealcaldessa de Castelló i regidora d’Igualtat, Ali Brancal, ha presentat aquest matí la Trobada Interterritorial de Projectes d’Apoderament de Dones ‘Més referents, més apoderament’, que se celebrarà en la nostra ciutat els pròxims 4 i 5 d’octubre en diverses ubicacions.

Així, Brancal ha explicat que aquesta trobada, a la qual l’Ajuntament de Castelló brinda el seu suport institucional, afavoreix un dels objectius de la Regidoria d’Igualtat en el projecte Castelló Igualitari que és el de “generar espais de participació i interlocució entre el consistori i la societat civil en matèria d’igualtat de gènere, particularment amb aquelles entitats i persones compromeses històricament amb aquest propòsit”.

La vicealcaldesa ha continuat dient que “per a fer realitat aquest objectiu és necessari cuidar els processos pels quals les associacions i persones es vinculen entre si, al voltant d’objectius comuns, com són les commemoracions del 25 de novembre o 8 de març, capaços de generar sinergies amb la ciutadania que a nivell individual comparteix les mateixes sensibilitats: generar xarxes de suport i treball encaminades al creixement de drets i oportunitats per a les dones a nivell local”.

La trobada donarà començament el dijous 4 d’octubre a les 10.00 hores amb una recepció a les participants en el Saló de Plens de l’Ajuntament que comptarà amb l’assistència de l’alcaldessa, Amparo Marco, la vicealcaldessa i regidora d’Igualtat, Ali Brancal, i membres de la corporació.

La presentació del programa que es desenvoluparà durant el dijous i divendres serà a càrrec de Neus Albertos a les 11.30 hores del dijous i comptarà també amb la projecció de l’audiovisual de la trobada de 2017, celebrada en Guadix (Granada).

El divendres hi haurà diverses sessions de treball en l’Hotel Intur, amb posades en comú i planificació de les següents accions i a les 18.30 hores se celebrarà un diàleg que portarà per nom ‘La importància de tenir referents. Entre referents” i comptarà amb la participació de Marina Subirats, Carmen Alborch i Pilar Careaga.

La trobada espera un aforament d’al voltant de 150 dones de tota la geografia espanyola, procedents d’Euskadi, Fuenlabrada, Pamplona, Jaén, Cadis, Montcada o Castelló.

Compartir