‘Castelló a Escena’ torna al setembre

1770

Cultura ha reprogramat una dotzena de peces teatrals de les companyies amateurs que es representaran al Teatre del Raval

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló ha reprogramat el cicle teatral amateur ‘Castelló a Escena’ per als mesos de setembre i octubre al Teatre del Raval, el qual arranca així la nova temporada escènica y que tindrà un quadrimestre replet de novetats i d’activitats culturals.

“Des de l’àrea de Cultura en cap moment ens havíem plantejat suspendre el cicle, sinó ajornar-lo fins que les condicions sanitàries ens ho permeteren” ha explicat la regidora de Cultura, Verònica Ruiz. A més “les companyies amateurs de Castelló també tenen el seu espai en l’escena cultural de la ciutat, i el fet d’haver ajornat el cicle és una forma donar la mà als amateurs de l’escena local en un moment difícil per a tota la cultura” ha afegit l’edil.

A causa de la crisi sanitària, el cicle es va veure obligat a suspendre els seus espectacles en el Teatre del Raval, però en la línia de la regidoria, s’han reprogramat durant sis caps de setmana les 12 peces teatrals de les companyies que no van poder oferir els seus espectacles.

D’aquesta manera, entre el 19 de setembre i el 25 d’octubre el Teatre del Raval acollirà les funcions de les companyies Fadrell, L’Enfilat, Brau Blocau, Entre Bastidores, Baladre i El Cresol. Les representacions amb públic es faran seguint les mesures higièniques, de seguretat i d’aforament marcades per la nova normalitat.

“Tenim la voluntat de mantenir tota la programació cultural que siga possible i així ho farem amb ‘Castelló a Escena’”, ha assegurat Ruiz, qui s’ha reafirmat en el seu compromís de “comptar amb companyies de la ciutat, de les comarques del nord i valencianes per tal de contribuir a la reactivació del sector de les arts escèniques”.

Compartir