Castell de Cabres tindrà una bona biblioteca gràcies a la donació de llibres dels castellonencs

960

La Fundació Caixa Castelló s’ha sumat a la Campanya d’Arreplega de Llibres Infantils per a la biblioteca de Castell de Cabres com a part del programa Repoblem de la Diputació contra la despoblació de l’interior de Castelló. El Govern Provincial impulsa la iniciativa “100 llibres per xiquets” per a dotar a la biblioteca que estan creant els propis veïns del poble més xicotet de la província de llibres infantils. Una petició que li va formular l’alcaldessa del poble al president de la Diputació en una de les seues visites.

La diputada d’Acció Social, Elena Vicente-Ruiz, i el gerent de la Fundació Caixa Castelló, Alberto Armijo, han formalitzat esta donació de 100 llibres infantils que la Diputació portarà a Castell de Cabres junt amb les desenes d’exemplars que els castellonencs estan donant. “Agraïm la donació de la fundació, que aporta el seu granet d’arena a esta gran iniciativa per portar la literatura infantil a Castell de Cabres, per sumar esforços junt amb els seus veïns que són els verdaders artífexs que el poble més xicotet de Castelló compte amb una biblioteca amb els seus fons infantils i juvenils”, hi ha assenyalat la diputada Vicente-Ruiz.

En eixe sentit, la diputada ha recordat que “posem una vegada més de manifest que volem pobles vius, amb servicis, recursos i oportunitats per a majors i xiquets. Donant un llibre en el punt d’arreplega de la Diputació o en l’Ajuntament podem contribuir a regalar cultura i diversió. Un xicotet gest que significa molt per a tot un poble”.

Tots els interessats a participar en esta campanya poden depositar llibres de literatura infantil i juvenil nous o usats en bon estat tant en el punt d’arreplega instal·lat a les portes de la Diputació com en el propi Ajuntament de Castell de Cabres

Compartir