Carmen Fabregat, proclamada reina infantil de la Fira d’Onda 2018

671

El Teatre Mònaco ha acollit aquestcap de setmana la proclamació de la nova reina infantil de la Fira d’Onda 2018, Carmen Fabregat, i el seu acompanyant Adrián Peris, davant un públic emocionat. Aquesta última figura es recupera ja que, en l’últim any, la reina no va comptar amb l’ajuda d’un acompanyant. Carmen Fabregat s’ha convertit en la representant de totes les xiquetes i xiquets onders en rebre la banda i la insígnia representativa per part de la reina sortint, Rocío Vilar.

En l’acte també li han imposat les bandes i insígnies a la nova cort d’honor formada per Rihanna Sánchez, Inés García, Irene Ferrandis i el seu acompanyant Gaizka Pérez i a Lidia Belloso i el seu acompanyant Jordi Rubio. Ells seran els encarregats d’acompanyar a la reina als diferents actes durant tot l’any. A més, en nom de la ciutat, l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, i el regidor de Festes, Asensio Blaya, han sigut els encarregats d’imposar les insígnies de la Fira.

Carmen Fabregat, el seu acompanyant i la seua cort, han viscut una de les seues vesprades més especials en un teatre abarrotat de persones, en el qual han rebut multitud de regals i detalls dels seus familiars, amics, les entitats i associacions d’Onda i les reina i les corts d’honor, tant major com a infantil de 2017. Les representants de diferents barris tampoc han volgut perdre’s aquest esdeveniment i han felicitat i oferit un detall a Carmen Fabregat i el seu acompanyant.

Els onders han pogut gaudir d’un acte ambientat en el Petit Príncep, amb l’emotiva actuació del centre de dansa que ha interpretat l’obra ‘Primavera’ de Vivaldi. La reina de 2017, Rocío Vilar ha recitat el seu discurs de comiat desitjant un bon regnat a la seua successora. La reina, Carmen Fabregat, comença així un any especial i únic carregat d’actes en els quals gaudirà al màxim i representarà Onda allà on vaja.

Compartir