‘Botigues al carrer’ trau el comerç d’Alacant al carrer el día 5 d’octubre

1457

Alacant celebra la seua XI edició de *Botigues al *Carrer dissabte que ve 5 d’octubre, un esdeveniment de dinamització comercial en el qual participaran desenes d’establiments que tragueren trauran els seus comerços i productes al carrer San Francisco amb novetats, descomptes, activitats, promocions, sortejos i actuacions.

La regidor de Comerç, Lidia López, i el president de Més que Centre, Juan Utrera, han presentat hui aquesta nova edició amb la qual s’espera convertir l’esdeveniment en un nou èxit incrementant l’afluència de públic en el centre i les vendes dissabte que ve.

L’edil de Comerç va animar als alacantins a participar i al fet que se sumen a aquest dia i acudisquen al carrer San Francisco on tindrà lloc aquesta jornada que “combinarà oci i compres, i s’oferiran descomptes especials i la possibilitat de prendre part en els sortejos i promocions que s’han organitzat”.

Botigues al Carrer es desenvoluparà des de les 10,30 fins a les 21 hores de forma ininterrompuda i aglutinarà actuacions artístiques, tallers infantils, cançons, sortejos i regals per als participants.

Uns 30 establiments se sumen a aquesta nova jornada que aspira a convertir dissabte que ve en un dia comercial especialment significatiu per a tota la zona del Centre. Els bons resultats de les anteriors edicions on van participar més d’un miler de persones han portat a la regidoria de Comerç a consolidar-ho.

El programa de Botigues al Carrer proposa també tallers infantils, ambientació musical, photocall i l’actuació infantil del Pallasso Quique amb el seu espectacle “Caragol Magic Clown”, amb dues passades; matinal a les 12.30 hores i vespertí a les 18.30 hores, en la zona per als vianants enfront del Sindic de Greugues.

“Pretenem oferir una jornada de compres i oci en la qual puguen gaudir d’una oferta atractiva i variada de propostes perquè els visitant gaudisca d’aquest ‘centre comercial obert’ que és el nostre Centre Tradicional i aconseguir superar la boníssima afluència de públic que es va obtindre en les anteriors edicions”, va asseverar Lidia López.

Després de la conversió en zona de vianants del carrer San Francisco i la seua especial decoració – tematització, Botigues porta celebrant-se diverses edicions en el popular “carrer dels bolets”.

Dissabte que ve, els comerços adherits a les associacions inscrites, que s’han bolcat en aquesta XI edició de Botigues oferiran productes molt variats: roba, bosses, alta bijuteria, moda infantil, ulleres de sol , sabateria de xiquets i adults, promocions, articles de papereria , tot tipus de complements, perruqueries i estètica, vins, infusions especials, i promocions dins de l’hostaleria.

Compartir