Borriana viurà el cap d’any des de casa amb les campanades

1485

• El dijous 31 de desembre a les 24 hores l’Ajuntament dispararà 12 carcasses blanques des de diversos emplaçaments, simultàniament i sincronitzades amb les 12 campanades
• Posteriorment, es llançaran castells de focs artificials en tres localitzacions de la ciutat i una altra en la zona marítima perquè siguen visibles per a tota la ciutadania

Borriana (30.12.20).- L’Ajuntament de Borriana, a través de la regidoria de Falles, ha preparat unes campanades especials per a aquest dijous 31 de desembre, amb motiu de la celebració de cap d’any. Així, el 31 de desembre a les 24 hores, el consistori dispararà 12 carcasses blanques des de diversos emplaçaments, simultàniament i sincronitzades amb les 12 campanades.
A continuació, des de tres emplaçaments diferents, concretament des de la plaça de l’Hereu, l’avinguda de Londres i la zona del Mercat de la Mar, es dispararan, alhora, tres castells de focs artificials perquè siguen visibles per tota la ciutadania i puguen ser gaudits des dels habitatges i donar així la benvinguda a l’any 2021 de forma segura.
La regidora de Falles, Sara Molina, ha explicat que enguany a causa de la situació que estem vivint, des de l’Ajuntament s’ha estimat “una forma alternativa i diferent de viure la tradicional nit de Cap d’Any i que els i les borrianenques puguen rebre el nou any amb esperança, llum i color”.
Per a la qual cosa, Sara Molina ha animat a tots els veïns i veïnes de Borriana a celebrar les 12 campanades des de sa casa al ritme de les carcasses, prendre gallons de clementines i eixir a les finestres, als balcons o terrasses i gaudir de l’espectacularitat dels focs artificials, tot d’una forma diferent i segura”.
Així mateix, la regidora de Falles ha explicat que la pirotècnia Reyes Martí ha comunicat al consistori que hi haurà un quart castell de focs artificials, també simultani als altres tres de l’Ajuntament, que serà disparat des del centre de la ciutat i “patrocinat per una empresa local”

Compartir