Borriana rebrà a 150 atletes durant els II Arenal Games

1486

Per segon any consecutiu els afeccionats al món del Crossfit tenen una cita ineludible en la ciutat de Borriana, concretament en la platja de l’Arenal i la zona del Mercat de la Mar que aquest cap de setmana vinent acolliran la segona edició dels Arenal Games.

Tal com en el seu moment explicava el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Borriana, “aquest tipus de disciplines esportives estan tenint un creixement molt gran durant els últims anys, i amb l’objectiu de seguir oferint tot tipus d’esdeveniments esportius, de qualsevol calibre i disciplina que siguen del grat de la ciutadania de Borriana i en els quals a més gent de la nostra ciutat pren part activa, han fet que per segon any consecutiu arribe a la nostra ciutat la celebració dels Arenal Games”.

Tant el Servei Municipal d’Esports com l’empresa organitzadora de l’esdeveniment esportiu, Arenal Games, han volgut avançar alguna de les novetats que en aquesta edició de 2018 s’implementaran a les diferents proves de les quals consten els Arenal Games. Així, la primera d’elles serà la celebració prèvia a les proves més típiques i conegudes d’aquest tipus d’esdeveniments, d’una carrera tant nadant com a peu, utilitzant part de la platja de l’Arenal, per a més tard acabar en el Mercat de la Mar on es realitzaran la resta de les proves.

Segons s’ha indicat també des de l’organització, “en el seu moment van ser més de 300 els inscrits per a passar les proves prèvies que donen accés definitiu als Arenal Games de Borriana, així que seran prop de 150 dones i homes les que finalment prendran part en l’esdeveniment després d’haver superat totes aqueixes proves preliminars”. Així, tant el dissabte dia 7 com el diumenge dia 8 l’activitat en la zona del Mercat de la Mar començarà amb a les nou del matí, encara que el dissabte la competició no acabarà fins a les deu de la nit, mentre que el diumenge el tancament definitiu tindrà lloc a les 14:00 hores. Cal destacar que els premis per als primers classificats seran de 600 euros per al guanyador en categoria elit, 300 per al segon i 150 per al tercer, a més dels trofeus pertinents.

En la categoria Màster +35 seran 150 euros per al primer, 100 per al segon i 50 per al tercer i en la categoria Equips Mixts els premis seran de 450 euros i medalla per al primer classificat, 300 per al segon i 150 per al tercer.

Compartir