Borriana prepara la sisena edició del Quasimoto Surf’s Up Invitational en la platja de l’Arenal

932

Els representants del Club Surf Borriana que des de fa ja sis anys organitzen el Quasimoto Surf’s Up Invitational continuen amb els treballs previs a la celebració d’un festival que de l’11 a 13 d’octubre reunirà al costat de la platja de l’Arenal a centenars de persones amants de la cultura surf clàssica. El grup King Kemes, amb membres de Corones i A-Phonics, i Dj Diego RJ del programa El Soterrani de Radi3, seran els atractius musicals d’enguany.

Durant el matí, han donat al costat dels edils d’Esports, Vicent Granel, i de Poblats Marítims, Vicente Aparisi, els últims detalls i novetats a poc més d’una setmana de començar a rebre als primers assistents a aquesta sisena edició. Segons ha explicat el vicepresident del Club Surf Borriana, Juanma García “ja tenim completament esgotades les 300 inscripcions al festival, i dónes del dijous 11 començarem a rebre en les zones habilitades de cámping als primers afeccionats al surf clàssic que cada any realitzen llargs viatges per a assistir al Quasimoto”. I és que després de les cinc edicions anteriors, el Quasimoto Surf’s Up Invitational s’ha convertit en un dels festivals de referència a nivell internacional, però tal com expliquen els membres del Surf Club de Borriana, “sempre hem volgut que siga un festival atractiu però sense massificacions, per açò limitem les inscripcions que donen dret a cámping, activitats en la platja i els menjars i sopars del cap de setmana a 300 persones». Encara així, el regidor de Poblats Marítims, convida «a totes aquelles persones que durant el pont vulguen acostar-se fins a la platja de l’Arenal a gaudir de grans actuacions musicals amb referents de la música surf, a visitar les casetes que s’instal·larà en la mateixa zona i a submergir-se en l’ambient que cada any s’intenta crear al voltant del festival”.

L’activitat començarà el mateix dijous amb les primeres projeccions programades. Per al divendres, a primera hora el surf serà el protagonista en l’aigua, i a les dotze del migdia s’inaugurarà el mercat ambulant tradicional i l’exposició «Nikonos The Exhibition». Amb més projeccions havent dinat, la música arribarà a la vesprada. Els Rockways i Llobarros seran els encarregats de posar la música a la nit, per a acabar amb djs. El dissabte, començarà el dia amb surf, i amb música en la platja amb el concert de Five Fingers with Parasol, per a teminar el matí amb el Cercle Ohana. La música la reactivarà Els Altragos a les vuit, i tancarà el festival de surf King Kempes, amb membres dels mítics Corones i A-Phonics. Dj Diego RJ del programa El Soterrani de Radi3 posarà el punt i final.

Tal com ha destacat el president del Surf Club Borriana, Pepe Vicent, “enguany pretenem que la gent que s’acoste puga conèixer la cultura surfera a través del surf i de la seua música”.
Des de la regidoria d’Esports, l’edil Vicent Granel ha volgut “convidar als veïns i veïnes de Borriana a visitar en algun moment del cap de setmana les nombroses activitats, concerts, col·loquis o exposicions que el Quasimoto ens ofereix quasi de forma exclusiva en la nostra ciutat. Des del consistori, ens alegrem que s’haja arribat ja la sisena edició del festival i per açò col·laborem de forma directa per a seguir fent créixer l’oferta cultural i d’oci de Borriana”. Per a tots aquells que desitgen més informació i els horaris complets del festival, poden accedir a http://www.quasimotoburrifornia.com on trobaran tots els detalls.

Compartir