Bones expectatives per al pont de l’1 de maig, amb previsions del 85% en costa i el 60% en interior.

837

El pont de maig ajudarà a dinamitzar el turisme de la província durant aquestes dates sobretot en el cas dels municipis del litoral, amb previsió d’ocupacions de fins al 85% a Peníscola i Orpesa, i del 70% a Benicàssim. En els municipis de l’interior la previsió se situa de mitjana en un 60% d’ocupació, encara que hi haurà punts turístics que aconseguisquen el 90%. A la ciutat de Castelló el sector turístic preveu ocupacions d’entorn del 60%. Així es desprén de l’enquesta telefònica realitzada pels tècnics del Patronat Provincial de Turisme de la Diputació entre l’empresariat provincial. Amb l’objectiu de continuar millorant aquest comportament turístic en ponts i dates com aquesta, la Diputació participarà aquest cap de setmana, del 3 al 5 de maig en la fira de Saragossa al costat d’ajuntaments i empresaris del sector provincial.

El vicepresident i diputat provincial de Turisme, Andrés Martínez, ha explicat que “continuem treballant per mantindre l’activitat en un sector que empra a milers de castellonencs i genera riquesa als nostres pobles. Després d’una Setmana Santa en la qual el temps no ens ha ajudat, les previsions apunten a un pont de maig que ajudarà el sector a millorar les seues xifres”.

En aqueix sentit, Martínez ha explicat que “per aquest motiu estiguem treballant en promoció de proximitat, en el foment d’esdeveniments esportius, en les activitats culturals i jornades gastronòmiques, i amb el programa Castelló Sènior. L’objectiu final és la desestacionalització per a mantindre una planta turística important durant més temps i amb això més llocs de treball estables als nostres pobles”.

Promoció en la Fira de Saragossa aquest cap de setmana
D’acord amb el compromís de la Diputació amb la millor promoció turística de la província, el Patronat Provincial de Turisme acudirà aquest cap de setmana, del 3 al 5 de maig, a la Fira de Saragossa. Comptarà amb els següents ajuntaments com *coexpositores: Onda, Orpesa, Sogorb, Torreblanca, Peníscola, Vall d´*Uixó i municipis del sud de Castelló.

Cal tindre en compte que al tancament de l’any 2018 la província va rebre més d’1.800.000 turistes; d’aquests el 6,12% procedien d’Aragó pel que aquesta Comunitat Autònoma és un mercat prioritari per a la marca turística de la província Castelló Costa *Azahar.

Els productes turístics més consumits per aquest perfil de client és el sol i platja, el senderisme, ciclisme i *BTT. Les bones connexions existents per carretera actualment amb l’A-23 faciliten que la inversió que la Diputació fa a promocionar l’oferta turística de la província *consigua un bon retorn quant a nombre de turistes es refereix. A més, les rutes de senderisme, ciclisme i *BTT publicades en www.turismodecastellon.com són un reclam turístic rellevant a l’hora d’atraure aragonesos no solament a l’estiu sinó al llarg de tot l’any.

Compartir