Bones dades d’ocupació turistica a Dènia durant juliol

1142

Segons el mostreig realitzat pel Departament de Turisme de l’Ajuntament de Dénia, l’estimació d’ocupació turística durant la 1a quinzena de juliol presenta les següents dades:

Establiments hotelers: 80-85%
Càmpings: 70-75%
Allotjaments de Lloguer Turístic: 75-80%

Si comparem aquestes dades amb els registrats en el mateix període de 2018, observem un increment del 10% de l’ocupació en càmpings i també un lleuger augment, pròxim al 5%, en hotels i allotjaments de lloguer turístic.

Visitants a les oficines de Turisme Dénia

Segons les dades estadístiques recopilades per Turisme Dénia en els seus 3 punts d’informació (Oficina central, oficina plaça del Consell i punt informatiu en el *Museu de la Mar), l’afluència durant la 1a quinzena de juliol ha sigut de més de 400 visitants diaris, atés un total de 6.499 persones.

Del total de visitants, el 51,4% ha sigut de procedència nacional i el restant 48,6% de procedència internacional, mantenint la tendència de la nostra destinació.

Del total de visitants nacionals, el 44,6% procedien de la Comunitat de Madrid, seguit de la resta de la Comunitat Valenciana, amb un 15,7% i recuperant al turista procedent de Castella-Lleó, amb un 6% registrat.

Del total de visitants internacionals, els primers llocs de nacionalitats són ocupats pels nostres mercats tradicionals: França (el 40,2% del total), Regne Unit (16%) i Alemanya (14,7%).

Previsió per a la 2a quinzena

Quant a la previsió d’ocupació turística per a la 2a quinzena de juliol, en el cas d’allotjaments hotelers se situa entorn del 73%; en càmpings oscil·la entorn d’un 70%, igual que el mes de juliol 2018; i en allotjaments de lloguer turístic es preveu que ascendisca a un percentatge entre el 83 i el 85%.

No obstant això, la tendència dels últims anys és que les reserves es realitzen a última hora incrementant-se així els percentatges en un 10% aproximadament.

Compartir