Benidorm celebrarà aquest cap de setmana el seu ‘Oktoberfest’ en la plaça de l’Ajuntament

699

Benidorm celebrarà la quarta edició de la seua Oktoberfest del 4 al 14 d’octubre, de la mà de la Regidoria de Festes, la Comissió de Festes Majors Patronals, el saber gastronòmic de Grup Aurrera i el suport logístic de Space Support. Una gran carpa instal·lada en la plaça de Les seues Majestats els Reis d’Espanya acollirà durant onze dies l’esdeveniment, al que se sumaran el Mercat Tradicional del 9 d’Octubre i atraccions inflables per als xiquets.

El regidor de Festes, Jesús Carrobles, que ha comparegut per a anunciar l’esdeveniment en roda de premsa al costat de president de la *Comissió, Paco Marín; el gerent de Grup *Aurrera, Ignacio García; i el representant de Space Support, Miguel Torres, ha dit que la Oktoberfest de Benidorm és “una iniciativa atrevida que esperem tinga una resposta positiva i massiva per part de veïns i visitants”. Carrobles ha posat l’accent en “l’esforç” realitzat pels *mayorales que, d’aqueixa manera, treballen per a “potenciar encara més” nostres festes majors.

El president de la Comissión, per la seua part, ha volgut subratllar la “gran satisfacció” que per als mayorals suposa “oferir aquest nou esdeveniment a Benidorm” que pretén “obtindre fons” per a les celebracions de Novembre i s’ha mostrat convençut que seran moltes les persones que vindran a gaudir del menjar alemany i la seua música. En aquest sentit, Ignacio García, ha avançat que s’oferiran “productes típics de la gastronomia bavaresa: codillos, pretzels o chucrut”, tot això regat amb la cervesa típica de Munic.

Finalment, Miguel Torres, responsable de la producció, ha avançat que la plaça de Les seues Majestats es vestirà amb els rombes populars blaus i blancs de Baviera i l’ambient serà el que es respira aqueixos dies en les tradicionals carpes alemanyes. “Volem que l’esdeveniment –ha dit Torres- se semble el més possible al que es fa en Munich- i que tothom sàpia que la Oktoberfest és una celebració familiar” a la qual acudeixen “pares, fills i avis a alegrar-se amb la millor gastronomia”. Les polques sonaran a Benidorm durant els onze dies que durarà l’esdeveniment. Torres ha confirmat la participació dels “dos únics grups de música tradicional alemanya” d’Espanya a Benidorm: *The mati Germán i Ein prosit polka, a més d’uns altres de la zona.

Compartir