Benicàssim millora l’accesibilitat a les platges amb noves cadires amfíbies

1032

La platja Almadrava de Benicàssim és més accessible des d’avui amb el nou material adquirit pel consistori. Són dos les noves cadires amfíbies que disposarà aquesta platja accessible i que se sumen a les tres que ja hi havia en aquest lloc. A més, la platja Almadrava també compta amb una grua de mobilització de persones amb arnesos que té l’objectiu de permetre el transport de les persones amb mobilitat reduïda de la cadira amfíbia a la seva cadira, i viceversa. Aquesta és la primera grua que adquireix l’Ajuntament de Benicàssim amb l’objectiu de facilitar l’accés a la platja de les persones amb mobilitat reduïda. Afegir a més que a la platja Almadrava hi ha una passarel·la de fusta que arriba fins a la riba del mar pel que l’accessibilitat és completa.
També s’han adquirit noves crosses que faciliten l’accés al mar a les persones més dependents i que tenen una mica més de mobilitat. La posada en marxa del nou material s’ha supervisat aquest matí i treballadors del servei de socorrisme i salvament han rebut instruccions per al seu correcte funcionament.
Recordar que Benicàssim compta amb punts accessibles a les platges Voramar, Almadrava, Torre Sant Vicent i Heliòpolis. Cadascun dels punts té instal·lats mòduls d’especial atenció per a persones amb discapacitat motora.

Compartir