Benicàssim adjudica els primers mil números per al Dia de les Paelles

555

Benicàssim celebrarà el divendres 24 de gener una de les seues cites més multitudinàries, el Dia de les Paelles, i hui s’ha celebrat la primera jornada de distribució d’ubicacions per a participar en aquesta festa declarada d’Interés Turístic Autonòmic de la Comunitat Valenciana. A partir de les 8.00 hores, els quatre espais municipals habilitats per al repartiment (Casal Jove, la seu de l’associació de Jubilats i Pensionistes La Garrofera, el Espai de la Música Mestre Vila i el Centre de Formació Josep Barberà i Ceprià) han acollit el repartiment de números per a cuinar paella el dia 24.
Els carrers on es desenvoluparà tota l’activitat i en les quals es distribueixen els al voltant de 2.000 números són: Sant Tomàs, Avda Castelló, Bayer, Secretari Chornet, Dolores, La Pau, Estatut, Josep Barberà, Guitarrista Tárrega, Cristóbal Colón, Santa Águeda, Correus, Trinquet, La Mar, Sequiota, Mestre Cubells, Desert, García Sangüesa, Quatre Camins i Bad Salzdefurth. I de tots els espais habilitats, durant la jornada de repartiment de hui s’han entregat un total de més de mil números. Destacar que el sector B, (La Garrofera) s’ha completat pel que no queden número en la zona de l’entorn de l’església Sant Tomàs dels carrers Sant Tomàs, Bayer i Estatut, així com en el total dels carrers Bad Salzdetfurth i La Pau. En el sector A (Casal Jove), s’ha completat el carrer Sant Tomàs des de Creus fins a carrer de la Mar, però en el vial principal del nucli urbà encara queden llocs des del carrer de la Mar fins al Pont del Ferro. Quant al sector C (Espai de la Música), el carrer Sant Tomàs i l’avinguda Castelló d’aquesta zona (des de Josep Barberà i Ceprià fins a Mestre Josep Segarra) s’ha completat i tampoc queden números als carrers Josep Barberà i Quatre Camins. En Secretari Chornet queda un número i encara hi ha diversos números en Dolores, Dolores, García Sangüesa i Estatut. Finalment, en el sector D s’han completat els carrers Cristóbal Colon i l’Avinguda Castelló des de Garcia Sangüesa fins a Albeniz.
El repartiment de números restants continuarà a partir de demà a l’Ajuntament de Benicàssim, en el primer pis en horari de 9.00 a 14.00 hores.
Després de la celebració d’aquesta primera jornada de repartiment, l’alcaldessa, Susana Marqués ha comentat que el Dia de les Paelles “és un dia molt important per a Benicàssim perquè acollim a més 25.000 persones que es donaran cita el divendres 24 al voltant d’una paella menjant el nostre plat més tradicional però sobretot gaudint del bon ambient i de la bona festa que es viu a Benicàssim”.
Recordar que el Dia de les Paelles mantindrà el seu caràcter solidari i, d’una banda, el donatiu d’un euro de l’esmorzar que se celebrarà en la plaça de l’Estació a partir de les 9.00 hores anirà a benefici de l’Associació Espanyola Contra el Càncer i, d’altra banda, el donatiu per la llenya es destinarà a Sant Vicent de *Paúl.
Finalment afegir que la devolució de ferros i taules es realitzaran en els mateixos punts de recollida i es facilitaran els tiquets segellats per cada receptor de material. Amb aquests tiquets s’hauran de dirigir a les taquilles del Teatre Municipal Francesc Tàrrega, el mateix dia 24 de 17.00 a 20.00 hores, on es procedirà a la devolució de les fiances.

Compartir