Benicàssim aconseguiex autoritzacio per continuar les obres del Tanatori

879

L’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, ha confirmat la consecució dels informes definitius de la direcció de carreteres del Ministeri de Foment, que permetran desbloquejar la posada en marxa del tanatori de Benicàssim. “Per fi estem acabant de solucionar tots els problemes que el tripartit ens va deixar empantanats durant anys. En este cas, l’anterior govern tripartit va bloquejar amb la seua pèssima gestió una instal·lació que és essencial per als ciutadans. Ha costat molts anys aconseguir el que ells no van fer que era demanar l’autorització de carreteres per a poder accedir a l’edifici. La seua mala praxi els va portar a contruir un edifici que es quedava aïllat perquè no havia demanat el permís d’accés a la direcció de carreteres. un permís necessari a causa de la ubicació en zona d’afecció del tanatori”, hi ha assenyalat l’alcaldessa.

Susana Marqués ha insistit en el fet que “es un més dels empastres del tripartit. Va paralitzar Vila Elisa, va construir sense permisos d’accés un tanatori, va crear una entitat fraudulenta com la DTB, va deixar un deute municipal de 17 milions d’euros i ara, ha tardat tres anys a firmar el contracte d’obra per a acabar el CEAM. Són exemples del mal que li va a Benicàssim quan governa l’esquerra tripartita”.

El tanatori va ser una de les obres finançades amb el pla E, però l’anterior tripartit, la va executar sense comptar amb els necessaris permisos per a poder-la posar en marxa i que tinguera llicència d’activitat. A més, l’obra va quedar paralitzada mig any abans de la seua finalització i, com a súmmum d’irregularitats, en la seua execució no s’havia contemplat ni la urbanització exterior ni l’enllumenat exterior, ja que se suposava que estes obres havien de anar a càrrec d’una suposada concessionària. No obstant això, els estudis de viabilitat feien impossible que cap empresa poguera assumir eixa inversió a costa del funcionament del servici.

Ara, com ha informat l’alcaldessa de Benicàssim, després de reiterades peticions als responsables de carreteres, s’ha aconseguit l’autorització que permetrà desbloquejar tot el projecte i iniciar la seua finalització i posada en marxa. “Es una boníssima notícia ja que estes instal·lacions són molt necessàries per a les famílies benicenses, sobretot en moments molt sensibles, on és necessari comptar un un servici discret, digne i bé acondicionat”, hi ha assenyalat Marqués.

Ara, com ha insistit l’alcaldessa, posem la maquinària en marxa perquè siga una realitat com més prompte millor. Enguany es destinaran un total de 342.000 euros per a contractar i executar la urbanització exterior i l’enllumenat que permetrà definitivament posar en marxa els servicis del tanatori.

Compartir