Benestar Social visibilitza la seua col·laboració en Palestina per a promoure la igualtat de gènere

1134

El regidor de Benestar Social i Dependència, José Luis López, ha destacat avui a València que l’Ajuntament de Castelló col·labora en diversos projectes amb associacions i entitats del poble palestí amb subvencions l’import de les quals superen els 25.000 euros entre els anys 2015 i 2017.

López ha realitzat aquestes declaracions en un acte que ha tingut lloc en la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació amb dones que s’han desplaçat fins a la capital del Turia en una visita que estan realitzant a la Comunitat Valenciana com a ambaixadores de pau i solidaritat per a explicar el contingut dels projectes que desenvolupen en Palestina.

Entre els diferents projectes finançats pel consistori castellonenc, el regidor ha subratllat “els relacionats amb l’apoderament econòmic de les dones del món rural en el territori ocupat palestí, projectes vinculats a l’aliança valenciana pels Objectius de Desenvolupament Sostenible”.

En aquest sentit, López ha manifestat “la necessitat de reivindicar el treball de les dones palestines en el món agrari, la labor del qual se centra a salvar la terra i preservar la supervivència d’un poble, transmetent a les generacions futures el sentiment de dignitat i de pau”.

En l’acte també han estat presents el conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Manuel Alcaraz; la regidora de Cooperació al Desenvolupament i Migració de l’Ajuntament de València, Neus Fábregas; la delegada autonòmica d’Assemblea de Cooperació per la Pau, Trini Blanch; i dos representant de l’organització palestina Agricultural Development Association (PARC).

Les representants palestines han mostrat el seu agraïment a la solidaritat del poble valencià i han afirmat “sentir-se orgulloses per tenir l’oportunitat de portar fora de Palestina la veu de les seues dones”.

Compartir