Barcala encarrega al secretari un informe tècnic amb els criteris per a la presentació de mocions

618

L’alcalde d’Alacant, Luis Barcala, ha encarregat al secretari municipal l’elaboració d’un informe que reculla els criteris tècnics que han de complir les mocions, després que en la Junta de Portaveus celebrada hui diverses mocions presentades pels grups de l’oposició no hagen pogut admetre’s com a tals, a dictamen del secretari, per no ajustar-se al procediment.

Davant la sol·licitud dels grups de l’oposició, l’alcalde s’ha mostrat totalment favorable a encarregar dita informe que reculla els requisits tècnics per a la presentació de mocions, declaracions institucionals, etc., “ja que és alguna cosa que jo mateix vaig estar demanant al *extripartito durant tres anys, però aquest informe lamentablement mai va arribar, així que ara que de mi depén s’encarregarà i els grups de l’oposició ho tindran sense cap tipus de problema”, ha afirmat l’alcalde, que ha afegit que aquests criteris “continuen sent exactament els mateixos que hi havia amb l’anterior equip de govern”.

Així mateix, *Barcala ha plantejat en el transcurs de la Junta de Portaveu que el debat sobre l’estat de la ciutat es convocarà a l’octubre, quasi amb tota probabilitat en la tercera setmana del mes.

El primer edil ha avançat que es preveu que la sessió plenària ordinària que se celebrarà aquest dijous siga “llarga, ja que s’abordarà una diversitat de temes molt àmplia”. Així mateix, ha avançat que el ple s’obrirà amb una declaració institucional contra la violència infantil de tots els grups municipals de la Corporació.

Compartir