Augmenta en un 25% el número de visitants a la zona d’autocaravanes de Morella

691

Més de 2480 autocaravanes han pernoctat a la zona d’autocaravanes de la ciutat de Morella en el que portem d’any. Aquest cap de setmana es va superar la xifra total de 2017 i, si és manté la tendència, el total de l’any seria de més de 3000 autocaravanes. Unes xifres de rècord, suposant un augment, fins a dates d’ara del 25%, respecte a l’any passat, que ja va ser un any d’un notable creixement respecte anys anteriors.

En relació amb aquesta creixcuda del turisme d’autocaravanes, es duran a terme diferents treballs de modernització de la zona. Entre d’altres, destaca la il•luminació de tota la zona, la qual significarà una millora important. A més, s’arreglaran les tanques de fusta, es milloraran els jardins, així com s’asfaltarà l’entrada i es milloraran els accessos. Estes actuacions tenen previst els seu inici en les properes setmanes, per estar llestes abans d’acabar l’any 2018 i es fan gràcies al suport de Turisme Comunitat Valenciana.

El regidor de turisme, Jorge Garcia , ha valorat molt positivament aquestes xifres. “Aquests números ens indiquen que el turisme d’autocaravanes, pel que vam apostar ja fa anys, sent de les primeres zones d’autocaravanes de la Comunitat Valenciana, està en creixement constant, és un turisme desestacionalitzat i continu durant l’any, i hem de seguir treballant per mantenir-lo”, ha comentat Garcia. L’edil també ha afegit que “ anem a realitzar millores importants a la zona, com pot ser dotar-la d’il·luminació, per a que els visitants puguen gaudir dels millors serveis possibles”.

La zona d’autocaravanes va ser pionera a la Comunitat Valenciana i la qualitat va ser reconeguda en les principals guies turístiques del continent europeu com la guia ADAC Stellplatz-Führer, que va recomanar l’estacionament a la localitat i va destacar les seues instal·lacions. Esta zona, a més, està ubicada en un lloc amb unes vistes impressionants a la ciutat i en un entorn amb un alt valor paisatgístic al costat mateix de la N-232.

Compartir