Associacions i agencies noruegues visiten Alacant per coneixer la oferta turistica

1557

Noruega és el quart mercat emissor internacional en números de passatgers en l’Aeroport d’Alacant-Elx en 2017
Alacant a 26 de gener del 2019. El Patronat Municipal de Turisme i platges de l’Ajuntament junt amb l’Oficina Espanyola de Turisme en Oslo i el Patronat Provincial de Turisme de la Diputació participen fins a diumenge que ve en un viatge coordinat amb quatre agències i tres associacions noruegues per a impulsar el turisme Senior i de salut d’Alacant .

Noruega és el quart mercat emissor internacional en nombre de passatgers en l’Aeroport Alacant-Elx en 2017. El mercat noruec, amb un alt poder adquisitiu, és de gran importància per a Alacant i contribuïx a la desestacionalització del sector, una de les prioritats del Patronat que dirigix la regidora socialista Eva Montesinos.

En 2018 hi ha confirmades 10 connexions directes en Noruega des de l’Aeroport d’Alacant-Elx. En 2017 van arribar 756.228 passatgers a este aeroport, la qual cosa demostra la transcendència i oportunitat d’este mercat per al municipi.

Les quatre agències que visitaran la zona fins al diumenge són: Senior Travel, Temareiser, SeniorFerie i HelseReiser. Les tres associacions són: Associació Noruega de Psoriasi i Èczema, Associació Afectats pel Poliomielitis i Associació per a gent amb Fibromialgia.

Este grup de professionals visitarà durant estos dies centres d’interés turístic a Alacant, Dénia, Torrevella, Benidorm i L’ Alfàs del Pi, entre altres, coneixent també servicis i empreses específiques per al turisme Senior i de salut.