Amparo Marco presideix la constitució del nou Consell de la Infància i l’Adolescència

1421

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha presidit aquest dimecres la constitució del Consell Municipal de la Infància i l’Adolescència, un òrgan de marcat caràcter consultiu que va nàixer arran de l’elaboració de l’I Pla municipal de la Infància de Castelló i que serveix per a facilitar que xiquets, xiquetes i adolescents puguen presentar les seues propostes i donar la seua visió en el disseny de la ciutat.
Marco ha destacat la importància d’aquest consell “per a fer de Castelló una ciutat més amable i amigable”, ha animat als assistents a continuar realitzant propostes i ha recordat que aquest òrgan es va crear en el mandat anterior i que, gràcies a iniciatives com aquesta, Castelló va ser reconeguda per Unicef com a Ciutat Amiga de la Infància i l’Adolescència.

La sessió constitutiva s’ha celebrat en el saló de plens de l’Ajuntament i ha comptat també amb la presència del regidor d’Infància, José Luis López. Després de la constitució s’han triat als nous membres que constitueixen el nou Consell.

Compartir