Almassora organitza un campus esportiu per a Pasqua

1261

El CD Almazora engegarà durant aquesta Setmana Santa el seu primer clínic per a jugadors i porters de les categories aleví, benjamí i prebenjamín. La participació “està oberta a totes les famílies d’Almassora, siguen els xiquets i xiquetes jugadors del nostre club o d’un altre equip”, com ha confirmat el membre de la directiva del club, Ramón Broch, durant la presentació de la iniciativa.

“Almassora és una dels vèrtexs d’un triangle futbolístic privilegiat, del qual forma part juntament amb Vila-real i Castelló, i és important donar a conèixer el gran treball preparatori que realitza el CD Almazora i els seus tècnics”, ha destacat el regidor d’Esports, Xavier Trenco. Per a l’edil, tant aquesta com la resta d’activitats que el Servei Esportiu Municipal (SEM) organitza i dóna suport permetran a les famílies “aprofitar el descans escolar per a practicar esport i incrementar l’activitat física de les xiquetes i els xiquets”.

Pel que fa al clínic del CD Almazora, el coordinador de futbol 8 de l’entitat, Dani Sánchez, ha assegurat que “l’objectiu d’aquests entrenaments intensius és desenvolupar al màxim les qualitats dels esportistes i tractar de millorar”. Sánchez ha confirmat que el treball del cos tècnic també se centrarà a “detectar a jugadors que encaixen amb la filosofia del club i que puguen unir-se a les nostres files en el futur”, amb la finalitat de “formar un primer equip de jugadors del municipi”.

Així doncs, les sessions de perfeccionament tècnic i tàctic de CD Almazora s’impartiran del 3 al 6 d’abril en les instal·lacions municipals del José Manuel Pesudo, en horari de 9.15 a 12.45 hores. El treball es realitzarà en grups d’entre cinc i set xiquetes o xiquets i al capdavant de cadascun hi haurà un entrenador del club.

Campus de Pasqua de l’Almassora Club Patí

L’Almassora Club Patí contribuirà a l’oferta d’activitats esportives per a les vacances escolars amb la celebració del seu II Campus de Pasqua. També des del 3 al 6 d’abril, els xicotets podran iniciar-se en el patinatge o millorar les seues tècniques en el patinòdrom municipal, en horari de 9.00 a 14.00 hores. La inscripció romandrà oberta fins a finals de març o fins a esgotar les places disponibles.

Compartir