Almassora disposa d’una APP per a la VIII Ruta de la Tapa i el Vi

1088

La VIII Ruta de la Tapa i el Vi ja té APP, disponible des d’avui mateix tant per a sistemes Android com IOS. A través d’aquest servei, els usuaris podran conèixer l’oferta de tots els locals i els ingredients utilitzats, així com l’ubicació en el mapa del municipi. Així mateix, la clientela podrà valorar els plats després de tastar-los i conèixer les tapes més populars entre el públic.

D’aquesta manera, veïns i visitants ja poden obrir boca de cara a la inauguració de la ruta, que tindrà lloc aquest 29 de març. “La incorporació de l’APP permet conèixer prèviament les tapes servides, veure la presentació i informar-se sobre la ubicació de cada local, de manera que el públic pot planificar les visites durant de tot el mes d’abril”, ha destacat el regidor de Comerç, Roger Beltrán.

En aquesta ocasió, l’obertura de la cita gastronòmica coincidirà amb la Trencada de l’Hora de Dijous Sant, organitzada per Tambors de Passió i amb el futbolista del Vila-real CF Pablo Fornals com convidat d’honor. La VIII Ruta de la Tapa i el Vi s’estendrà fins al 29 d’abril i els establiments col·laboradors serviran les seues propostes tots els divendres, dissabtes i diumenges.

Cal destacar que tots els negocis serviran una tapa de cadascuna de les tres categories establides, que seran tapa Talleres Queral, tapa tambor i tapa de la ruta. El cost de la beguda i la consumició serà de tres euros i els vins (inclosos en el preu) que Divino Vins proposa per a acompanyar els plats són el blanc Flor de Taronger i els negres Biberius roure i Tentación verema.

Com en anteriors ocasions, els comensals podran votar els millors plats en els propis locals i participar en el sorteig de cinc sopars patrocinats per la Regidoria de Comerç, Tallers Queral, Diví Vins, Tambors de Passió i Aproca. Un total de 18 bars i restaurants distribuïts per tot el nucli urbà i el districte marítim col·laboren en aquesta edició de la Ruta de la Tapa i el Vi amb un total de 36 plats. L’oferta inclou receptes sense gluten i vegetarianes, a més de presentacions innovadores.

Compartir