Almassora acull a 70 profesionals en l’assemblea provincial d’auxiliars de farmàcia

966

Una visita guiada als museus i un menjar de germanor completen la jornada
Almassora acull avui la XLVIII Assemblea provincial d’auxiliars de farmàcia, en la qual participen 70 socis. L’alcaldessa, Merche Galí, ha rebut als assistents en el consistori al costat de la regidora de Sanitat, Diana Belliure, i l’edil de Comerç, Roger Beltrán. Després de la recepció en el saló de plens, la localitat ha obert el Museu Municipal i el Museu Parroquial per a oferir una visita guiada als participants.

“La vida humana és irreemplaçable, i ací radica el principal valor d’una professió en contacte constant amb el dolor, l’esperança i la curació. Treballar amb la salut, allò més important que tenim, vos distancia de tota la resta d’ocupacions, situant-vos en un espai de responsabilitat destacada”, ha indicat Galí en la benvinguda a tècnics i socis de tota la província.

Al final de l’assemblea i la visita als museus, els assistents, encapçalats pel president de l’associació, José Manuel Adsuara, compartiran un menjar de germanor per a homenatjar als companys que es jubilen: Vicente A. Aragón, Antonia Cabedo, José María Marzá, José Selles, Elías Gresa i Vicente Tena.

Compartir