Algunes coses a tindre en compte per a anar al FIB

921

El Festival Internacional de Benicàssim se celebra del 18 al 21 de juliol i com cada any, s’espera una gran quantitat d’assistents. I, com en totes les grans cites musicals, cal tindre en compte una sèrie de coses que ajuden a facilitar l’accés i l’estada en el recinte del festival.

Horari d’estada en els cámpings Campfest/Villacamp
Els dos cámpings estaran operatius del 15 al 22 de juliol. Al Campfest es pot accedir amb el bo, encara que per a poder accedir al cámping Villacamp cal comprar una entrada específica. Això sí, l’entrada per a Villacamp no dona accés al recinte de festivals. No es pot accedir al recinte dels *cámpings sense la polsera, així que és important comptar amb ella. Si no s’ha obtingut en el moment d’accedir es pot entrar ensenyant el bo, però cal fer-se amb ella com més prompte millor.

Què es pot entrar i què no al recinte de concerts?
Usem el sentit comú. Qualsevol cosa que puga resultar perillosa no pot introduir-se en el recinte de concerts. Per descomptat, cap mena d’arma ni res que puga utilitzar-se com a tal. El pal de selfie, per exemple, és un objecte prohibit en el recinte del festival, perquè et faces una idea del que pots entrar o no.

Tampoc es pot entrar menjar o beguda de fora, ja que hi ha un servei de restauració a l’interior. En el cas de les bosses, només es permeten motxilles i bosses d’un màxim de 21 centímetres d’ample i una altura de 30 centímetres, amb 8 centímetres de fons. Existeixen taquilles tant en els *cámpings com en el recinte de festivals, així que és fàcil poder deixar les bosses en lloc segur si és necessari.

També hi ha un servei de manteniment de medicació refrigerada en el recinte i en els *cámpings, per a mantindre aquesta medicació en condicions. Qualsevol dubte que sorgisca referent a això, cal comentar-ho amb el personal de l’organització, que podrà oferir totes les explicacions necessàries per a contestar els dubtes.

Recàrrega de mòbils
Els mòbils són indispensables per a gaudir d’un festival. És necessari comptar amb un sistema de recàrrega de bateria que permeta que estiga tot en ordre i puguem continuar compartint tot el que ens fa feliços en el festival. El FIB posa a la disposició dels assistents un servei de *Powerbanks, que poden adquirir-se en el propi recinte del festival i que aportaran l’energia extra al mòbil per a compartir tota la diversió.

Punts d’informació, d’atenció mèdica i d’assistència per agressió sexual
En diversos punts del recinte de concerts hi haurà punts d’informació i d’atenció mèdica per a poder atendre qualsevol demanda d’informació o ajuda mèdica. A més, el personal de seguretat del Festival està preparat per a atendre qualsevol situació d’agressió sexual, abús o situació d’assetjament. El FIB té tolerància zero a aquest tipus de situacions i pot oferir atenció a les persones afectades per això. Qualsevol persona que es veja implicada en una situació d’aquest tipus serà expulsada del festival i, en cas necessari, posada a disposició la Policia Nacional i la Guàrdia Civil que estarà present en el festival.

Documentació i pagaments amb targeta de crèdit
Per a estar degudament identificats a l’hora de canviar el bo per la polsera és necessari comptar amb el DNI o el passaport com a document *identificatorio. En el tema del pagament en els llocs de restauració del festival, es pot pagar amb targeta de crèdit, encara que és important portar alguna quantitat en metàl·lic per si hi ha algun problema amb el mitjà de pagament.

Viure el FIB amb intensitat és alguna cosa que es pot fer de la manera més senzilla, gràcies a la quantitat de serveis que podràs trobar en el recinte de festivals de Benicàssim i en els càmpings Villacamp i Campfest.

Compartir