Algo més de 5.500 persones mostren el seu interés a Castelló Sènior 2019-2020 per viatjar per la provincia

561

El programa de vacances per a majors “Castelló Sènior” continua fent els seus passos i ja ha captat l’interés de nombrosos veïns de la província per al seu pla de viatges de la temporada 2019-2020, fins al punt de duplicar reserves en el mateix període respecte a la campanya de l’any passat.

En la segona setmana de vendes, segons dades del Patronat Provincial de Turisme, ja són 5.357 les places reservades per a gaudir d’alguna de les tres opcions que recull un pla que busca generar activitat turística a les comarques castellonenques durant tot l’any i aconseguir unes condicions econòmiques favorables per als usuaris amb les subvencions del pla.

La Diputada de Turisme, Virginia Martí, ha enaltit el fet d’haver duplicat vendes les dues primeres setmanes respecte 2018. En aquest sentit, subratlla el treball de la institució provincial per “contribuir d’aquesta manera a ajudar el sector turístic a *desestacionalizar la demanda de viatgers ja que els viatges es desenvolupen en temporada mitjana i baixa”.

En total s’han convocat 9.733 places, distribuïdes en tres paquets. D’una banda, 6.100 per al “Programa de Vacances en la Costa de Castelló, de les quals 1.743 corresponen a enguany 2019 i 4.357 per a 2020. Al costat d’elles, s’han preparat 2.633 places per a les “Rutes de Patrimoni Històric, Cultural i Natural”, de les quals 640 són per al present exercici i 1.933 per a l’any vinent. Finalment, estan les 1.000 places de les “Estades en Balnearis”, amb 208 per a enguany i 792 per a 2020.

El “Programa de Vacances en la Costa de Castelló” comprén l’estada durant 6 dies/5 nits en hotels situats en la zona costanera de la província de Castelló, amb entrada diumenge i eixida divendres, en règim de pensió completa, un mínim de dues excursions de mig dia a recursos turístics o municipis de la província de Castelló, i inclou el transport des de la capital de la província de Castelló Els torns vacacionals per al “Programa de Vacances en la Costa de Castelló” es desenvoluparan del 15 de setembre al 13 de desembre de 2019 i del 12 de gener al 12 de juny de 2020, tots dos inclusivament.

Les “Rutes de Patrimoni Històric, Cultural i Natural” es realitzaran durant 3 dies/2 nits durant els dies laborables, que inclouen l’estada en hotels situats en municipis de l’interior de la província de Castelló, en règim de mitja pensió. Els esmorzars es realitzaran en restaurants de qualitat mitjana en les localitats on es realitzen les visites, incloent tant el transport des de la capital de la província de Castelló, com els desplaçaments que hagen de produir-se durant els dies que dura la ruta. Els torns vacacionals per a les “Rutes de Patrimoni Històric, Cultural i Natural” es desenvoluparan del 16 de setembre al 13 de desembre de 2019, i del 13 de gener al 14 de juliol de 2020, tots dos inclusivament.

El Programa de “Estades en Balnearis” comprén l’estada de 8 dies/7 nits en hotels situats a la província de Castelló en el mateix municipi que el Balneari de destinació, amb entrada dissabte i eixida el dissabte següent, en règim de pensió completa, tres tractaments diaris mínims en Balnearis d’aigües miner-medicinals de la província de Castelló, un mínim d’1 excursió de migdia a recursos turístics o municipis de la província de Castelló, i inclou el transport des de la capital de la província de Castelló. Els torns vacacionals per a les “Estades en Balnearis” es desenvoluparan del 21 de setembre al 14 de desembre de 2019, i de l’11 de gener a l’11 de juliol de 2020, tots dos inclusivament. Cal recordar que en els tres casos s’exceptua el període de Setmana Santa dins del marc de la política de desestacionalització.

Compartir