Alacant vol ser una ciutat innovadora i capital tecnològica de la Comunitat Valenciana

2432

L’alcalde d’Alacant, Luis *Barcala, ha inaugurat hui la Jornada d’Alta Direcció sobre l’Estratègia Honesta en l’empresa celebrat en la seu municipal de l’Agència Local de Desenvolupament, impartida per Héctor Robles.

Amb la seua presència en aquest acte, Barcala ha volgut visualitzar “la cooperació que ha d’existir entre la iniciativa privada i l’administració pública”, destacant que el treball que estan desenvolupant actualment l’Agència Local de Desenvolupament Econòmic i Jovempa suposen el present i el futur.

En al·lusió al títol de la conferència a impartir per Héctor Robles, “3 Claus per a l’Empresa del segle XXI: Honest Strategy”, l’alcalde ha volgut destacar que“cal posar en valor en aquests moments dins del món empresarial que es vulga mirar al futur des d’aquesta perspectiva”.

*Barcala va parlar davant un fòrum replet d’empresaris “amb molt de present, però sobretot amb molt de futur”, el primer edil d’Alacant va recordar la importància de “que un sàpia adaptar-se als reptes que ens ofereix aquest món globalitzat en el qual vivim, que busquem ser competitius, innovadors i que desitgem tindre èxit”.

L’alcalde va matisar que “no tot val per a arribar el primer”, i que es guanya “quan el que es busca és ser útil a la societat en la qual es viu i la meta és el benestar de tots”.

En aquest sentit, l’alcalde va fer al·lusió a la iniciativa Alacant Futura que està sent impulsada des de l’Ajuntament per a “convertir a Alacant com a capital de la innovació tecnològica i digital, i el millor lloc per a iniciar i consolidar projectes empresarials d’alt valor afegit”, basat en el desenvolupament de les tecnologies, l’economia digital i la innovació aplicada.

El primer edil va remarcar que aquest projecte serà fruit del diàleg productiu amb els diferents interlocutors públic i privats, “un diàleg obert, constructiu i, honest que és el que ens ha de fer caminar junts cap a un futur millor”.

Així mateix, Barcala va instar als empresaris presents en la sala d’actes de Porta Ferrisa al fet que continuen “redoblant els seus esforços i deixen el millor de cadascun per a contribuir al desenvolupament i el benestar dels alacantins”, perquè aquesta ciutat “necessita del vostre esforç, del vostre lideratge, de la vostra capacitat de superació per a continuar sent en el futur la la bella i gran ciutat que ja és hui”.

L’alcalde va acabar la seua intervenció transmetent-los la disposició del Consistori per a sumar-se a “aqueixa tasca de contribuir des de l’honestedat en la construcció d’un futur millor per a tots”.

Compartir