Alacant serà seu principal del Torneig internacional de futbol base Costa Blanca CUP

911

La regidora d’Esports, Marisa Gayo, i Fernando Brotons, soci de l’empresa de promocions esportives Tour *Sport, han donat a conéixer hui la incorporació de la ciutat d’Alacant com una de les seus principals al Torneig internacional de futbol base Costa Blanca CUP.

El trofeu porta amb si una intensa setmana de futbol i vacances per a més de 250 equips que arribaran a la província des de més de 20 països. Aquesta experiència internacional, que en 2019 celebrarà la seua edició número 26, està oberta a equips de tots dos sexes que podran jugar en alguna de les 15 categories disponibles -des dels 8 fins als 19 anys-. De forma paral·lela, se celebrarà també una competició per a futbolistes amb discapacitat intel·lectual, el Costa Blanca Inclusivament CUP.

El torneig general està previst que tinga lloc la primera setmana de juliol i que atraga la ciutat a unes 700 persones entre jugadors i acompanyants. A més, segons les previsions inicials de Tour *Sport, uns 30 equips d’Alacant podran inscriure’s en la competició.
Marisa *Gayo ha avançat que la seua regidoria està atenent nombroses formacions de futbol base de la capital a causa de l’interés que els suscita l’esdeveniment.

La regidor d’Esports ha evidenciat la satisfacció del seu departament per entrar en aquesta competició que Tour Sport va posar en marxa com una experiència que enriqueix a xiquets, xiquetes i joves en els valors que promou l’esport i que suposa un important complement a l’oferta turística de la ciutat.

La regidora Marisa Gayo avança que els 13 camps de les instal·lacions esportives municipals, al costat dels dos pavellons – Centre de Tecnificació i “Pitiú” Rochel- són suficients per a albergar uns 200 partits del torneig.

Des de l’organització estimen que l’entrada d’Alacant en la CUP suposa créixer de forma considerable en el nombre d’allotjaments. S’augmenten els terrenys de joc i es persegueix una idònia connexió ciutat – torneig. En quedar involucrats equips de la capital, la Costa Blanca CUP aspira a convertir-se en una cita anual ineludible en el panorama del futbol base i futbol sala.

Marisa Gayo ha explicat que els voltants de la ciutat esportiva a Alacant podran ser tancades al trànsit per a permetre que xiquets i xiquetes participants puguen moure’s en un mitjà sense riscos, la qual cosa facilitarà en la mesura del possible la relació entre ells.

La Costa Blanca CUP va nàixer en 1994 i va adoptar a Benidorm com a seu. Amb el pas dels anys, la competició es va expandir per poblacions de la Marina Alta. Ara s’incorpora Alacant també com a seu principal amb la intenció de continuar creixent per la comarca de L’Alacantí.

Per a més informació i inscripcions, la web del torneig: www.costablancacup.com

Compartir