Alacant participarà en l’Hora del Planeta

949

L’Ajuntament d’Alacant a través de la regidoria de Medi Ambient que ocupa l’edil socialista Fernando Marcos, se suma a l’esdeveniment mundial de l’Hora del Planeta, i anima tots els alacantins a apagar les llums demà dissabte entre les 20:30h i les 21:30h amb l’objectiu de conscienciar contra el canvi climàtic.

Des de l’àrea de Medi Ambient informen que per a recolzar esta iniciativa, es va a apagar durant eixa mateixa hora, l’enllumenat exterior del Castillo Santa Bárbara i Muntanya Benacantil així com la il·luminació de la plaça i de la fatxada del propi Ajuntament, i durant tota la jornada del dissabte es mantindrà un fons de color negre en la web municipal www.alicante.es també en mostra de suport.”

L’edil de Medi Ambient, anima tots els ciutadans a sumar-se a esta iniciativa internacional, perquè entre tots “contribuïm a conservar i respectar el nostre Planeta” i al seu torn ha afegit que “cada gest compte i cada llum apagada és un pas més per a la lluita contra el canvi climàtic que afecta nostra Terra, la llar en què vivim i el quin entre tots tenim el deure de respectar fent tot el que estiga en les nostres mans”.

L’Hora del Planeta va començar en 2007 a Sidney, Austràlia amb el gest simbòlic d’apagar la llum durant una hora com a mostra de la lluita contra el canvi climàtic.

A més, ciutats i Ajuntaments de tot el món col·laboren en esta campanya animant a tota la societat a sumar-se a este gran moviment amb l’apagat de monuments emblemàtics, en concret a Espanya les Muralles d’Ávila, l’Alhambra, la Sagrada Família i el Museu Guggenheim entre altres, es quedaran a fosques durant una hora en homenatge al nostre Planeta Terra.

Cada any, són més els municipis que se sumen per a conscienciar els ciutadans ja que el respecte del medi ambient, és tasca de tots. En total, s’estima que més de 7.000 ciutats de tot el món s’unisquen demà ajudant així a aconseguir l’Acord de París perquè la lluita contra el canvi climàtic siga una realitat.

Des de l’Ajuntament d’Alacant, es fa una crida a tots els alacantins perquè demà apaguen les seues llums, com a símbol de respecte i conscienciació sobre totes les problemàtiques que rodegen a la nostra Terra: contaminació, extinció d’espècies, fon dels pols i el calfament global entre altres.

Compartir