Alacant obri l’oficina per a sol·licitar el nou ‘Bono 30 dies’ amb tarifa plana de transport urbà

918

L’Ajuntament d’Alacant ha habilitat una oficina per a poder sol·licitar de forma presencial el nou “Bono 30 dies” municipal, amb tarifa plana de 40 €, dirigit a tots els usuaris del transport a Alacant, que a partir de demà obri les seues portes en la planta baixa de l’Edifici de Sèneca, a la cantonada entre els carrers Portugal i Pintor Lorenzo Casanova, on els usuaris podran anar a realitzar la sol·licitud .

L’oficina que ha sigut cedida a Masatusa, estarà oberta durant sis mesos, i les persones que ho desitgen podran acostar-se en horari d’atenció al públic de 09.00 a 19.00 hores de dilluns a divendres, i de 10.00 a 13.00 hores els dissabtes.

L’únic requisit per a poder sol·licitar aquest bo municipal és estar empadronat, com a mínim, un any de forma ininterrompuda, en el municipi d’Alacant, i el podran fer totes les persones majors de 5 anys.

El regidor popular de Transports, José Ramón González, ha destacat l’èxit de l’abonament i ha informat que “en els primer dies ja s’han sol·licitat més de 200 bons En línia en la pàgina “www.bono30diasayto.es” , i ha animat a les persones que vulguen fer-ho presencialment al fet que es passen per les noves oficines en l’edifici Sèneca.

L’abonament 30 dies està subvencionat per l’Ajuntament d’Alacant, i té un cost anual en termes de subvenció a col·lectius estimat d’1.133.229,60€, i amb ell es podrà utilitzar de forma il·limitada durant els 30 dies següents a la primera cancel·lació en el transport públic metropolità (TAM), els autobusos urbà i interurbans i el TRAM.

En les noves oficines diverses persones ajudaren les persones que ho necessiten a emplenar la sol·licitud del model, i hauran d’aportar una fotografia de grandària carnet, que una vegada realitzat passarà a tràmit de verificació de dades igual que de forma En línia.

Així mateix el propi sistema informarà per correu electrònic si s’admet la sol·licitud, una vegada comprovats les dades de l’empadronament, i quan es reba la confirmació que la sol·licitud ha sigut acceptada, s’hauràs de sol·licitar cita prèvia per a la retirada i pagament del bo, en la cita s’haurà d’abonar l’import de la primera recàrrega de 40€, més 4€ que correspon a la targeta que li dona suport, en total, 44 €, que es podrà pagar en metàl·lic o amb targeta de dèbit o de crèdit.

L’edil de Transports ha subratllat que “aquest bo il·limitat 30 dies s’ha impulsat per a fomentar el transport públic, i fer-lo més accessible a totes les persones que opten per desplaçar-se a Alacant amb autobús i incrementar així la seua utilització

Compartir