Alacant inaugura el Congrés Nacional de Pràctics del Port al Castell de Santa Bárbara

1227

L’alcalde d’Alacant, Luis Barcala ha inaugurat esta nit el Congrés Nacional de Pràctics en el Castillo de Santa Bárbara, un esdeveniment que té lloc des de hui i fins a divendres que ve 1 de juny en l’Autoritat Portuària del Port de la ciutat, i en el que assistixen més d’un centenar de persones entre pràctics i professionals del sector.

En la seua intervenció, el primer edil ha destacat els objectius del congrés basats en la seguretat marítima i la bona organització de l’operativitat en els ports, la protecció del medi ambient marí i l’agilització del tràfic marítim-portuari. Així mateix Barcala ha transmés el seu reconeixement als jubilats enguany i als que han complit 25 anys desenrotllant esta tasca així com una professió que compta amb més de 2.000 anys d’existència.

Finalment, el primer edil ha destacat que el Port d’Alacant, és un emplaçament còmode per a maniobrar, atenent a les característiques dels ports mediterranis i ha posat en valor el treball exercit pels pràctics sobretot quan les maniobres es tornen complexes a l’assotar forts vents. És la segona vegada que La ciutat d’Alacant acull este congrés nacional des de fa 20 anys.

Compartir