Alacant i el Consell volen convertir Panoramis en un centre tecnològic per als emprenedors alacantins

765

La regidor d’Urbanisme, Mari Carmen de España, ha valorat que la Generalitat Valenciana s’haja sumat a la proposta realitzada pel PP quan va arribar a l’equip de govern de reconvertir l’espai de Panoramis en un centre tecnològic per als emprenedors.

L’edil ha recordat que ja en el passat mes de maig es va oferir al Port la plena col·laboració de l’Ajuntament per a replantejar el citat ús estratègic de l’edifici a fi de donar un impuls econòmic a la ciutat d’Alacant. És per açò, ha afirmat De España, “que no podem més que estar satisfets que el president Puig haja pres a bé aquesta iniciativa i esperem que es comence a treballar al més prompte possible en aquesta adreça, per descomptat, incloent en les negociacions a l’Ajuntament d’Alacant, puix que al fet que el Port està integrat en la mateixa ciutat i entenem que hem d’estar representats i anar de la mà per a perfilar un projecte que, abans de res, ha d’impulsar l’economia i revertir en un benefici per als ciutadans”.

La regidora va avançar que Urbanisme ha tancat per a la setmana vinent una reunió amb el Port, “en la qual s’abordarà aquest tema estratègic per a Alacant, entre altres assumptes que afecten tant al Port com a la ciutat”. “Ens alegrem que la Generalitat secunde una iniciativa que, en definitiva, ha de beneficiar als alacantins i des de ja oferim nostra més absoluta col·laboració per a avançar en aquest projecte”, ha afegit Mari Carmen de España.

Compartir