Alacant, destí turistic ciclista per a la televisió danesa

1096

Més de 900 participants han gaudit hui de la I edició de Ca *we *Run en Un grup de prestigiosos periodistes danesos, entre els quals es troba la guanyadora dels Danish Bike Awards 2017 Rikken Laursen, visita aquests dies la província d’Alacant per a gravar un programa de televisió sobre la riquesa de la Costa Blanca com a destinació ideal per a la pràctica esportiva i el desenvolupament d’una vida sana i saludable.

Sota el títol ‘Repte amb bicicleta-Mantinte sempre actiu’, aquest treball audiovisual s’emetrà en la cadena de televisió danesa DK4, l’audiència mitjana de la qual és de 500.000 persones -un 10% del total-.

En aquest sentit, el vicepresident i diputat de Promoció Turística, Eduardo Dolón, ha recordat l’aposta del Govern Provincial pel turisme esportiu, concretament el ciclisme, i ha manifestat que “eines com aquest press trip constitueixen una oportunitat única per a mostrar el territori d’una manera impactant, visual i vinculada als valors propis d’aquest esport, l’afició del qual és importantíssima a la nostra província”.

El Patronat Costa Blanca organitza, al costat de la OET de Dinamarca i la *Agència Valenciana de *Turisme, aquest interessant press trip en el qual també participen nou ciclistes amateurs. L’activitat, compte així mateix amb la col·laboració dels ajuntaments de Calp i Parcent, la Base Militar de l’Alt d’Aitana i el Gran Hotel Sol i Mar.

Dolón, qui ha destacat la importància del mercat danés per a la Costa Blanca, ha assenyalat que “en els últims anys s’ha incrementat el nombre de turistes procedents d’aquest país, que ja compte en l’Aeroport Internacional Alacant-Elx amb connexions a les ciutats de Copenhaguen, Billund i Aalborg a través de quatre companyies aèries diferents”.

Així mateix, el diputat ha explicat que “per a l’any vinent s’estima un creixement del 14% en el nombre de seients programats, ja que el nombre de vols passarà de 381 a 441”.

El programa tindrà el seu propi site i les publicacions que es realitzen sobre el mateix en Facebook tindran un gran abast. A més, la difusió online i a través de xarxes socials comptarà amb la col·laboració de l’Associació Danesa de Ciclisme -*DGI-, que disposa de més de 1,5 milions d’associats, de DCU, un grup esportiu molt actiu en RRSS que practica gran varietat de disciplines, i DIF, la Federació Danesa d’Atletisme

Compartir