Alacant buscarà reserves als hotels de la ciutat mitjançant el cercador online Expedia amb una campanya de promoció

818

El Patronat Municipal de Turisme i Platges I l’Associació Provincial d’Hotels d’Alacant han iniciat una campanya de promoció de la destinació “Alacant City & Beach” i els hotels d’Alacant en la plataforma de reserves online Expedia sobretot orientada a la compra de viatges a nivell nacional i en el mercat britànic. La promoció es desenvoluparà al llarg de les huit pròximes setmanes i preveu reforçar el final de la campanya estival.

La campanya promocional s’està executant tant a Espanya com a Anglaterra a través de les pàgines “Expedia.es” i “Expedia.co.uk”. Per part seua, la pàgina de reserves online té una audiència de més de 144 milions de visites al mes.

La Regidora de Turisme i Platges i Vicealcaldessa d’Alacant, Mari Carmen Sánchez, ha ressaltat “que aquesta actuació és fruit del treball que des del Patronat Municipal de Turisme es ve desenvolupant amb l’Associació Provincial d’Hotels d’Alacant que estaven interessats a reforçar la promoció en el final de la campanya estival per a continuar mantenint el nivell de les reserves i els bons resultats de la campanya estiuenca”.

Sánchez ha ressaltat “la importància que suposa la promoció del turisme per a la ciutat d’Alacant i l’activitat hotelera, de restauració i comercial” pel que ha ressaltat la importància del conveni entre Turisme i *APHA. “El Patronat de Turisme i Platges és conscient de la importància del sector al qual representa l’Associació Provincial d’Hotels i la necessitat d’actuar de manera conjunta en la promoció del Turisme de la ciutat”, ha subratllat l’edil.

La campanya de promoció, que va començar dimarts passat, i que durarà huit setmanes consisteix en la col·locació d’un bàner de la marca “Alacant City & Beach” en la plataforma *Expedia de manera fàcilment visible per a captar l’atenció de l’usuari. En clicar en aquest bàner s’accedeix a una pàgina de publicitat de la destinació Alacant el contingut de la qual fa referència a la ciutat explicant els atractius d’aquesta.

En la pàgina referida de la destinació s’anuncia a més la web www.alicanteturismo.com i els perfils en xarxes socials del Patronat, perquè l’usuari puga ampliar informació sobre la destinació reservar a través d’aquesta plataforma online amb els hotels de la ciutat d’Alacant.

Compartir