Ajuntament i la Marina es reuneixen per a establir una acció conjunta

760

La regidora d’Acció Cultural, Maite Ibáñez, s’ha reunit este matí amb els directors general i executiu del Consorci València 2007, Vicent Llorens i Ramon Marrades. La trobada, celebrada en La Base de la Marina, ha servit perquè els tres representants institucionals repassaren les línies estratègiques i les possibilitats d’una acció conjunta. Els responsables de la Marina de València han acompanyat Ibáñez en el seu recorregut pels espais que gestionen directament, a més de revisar les línies estratègiques i objectius per a la legislatura.

Ibáñez ha traslladat als representants la seua intenció d’activar culturalment la ciutat a través de la Marina. Este espai, que ja s’ha convertit en un dels més visitats de la ciutat, manté la seua pròpia línia de programació cultural. En eixe sentit, Ibáñez ha plantejat la mà a una interlocució directa i fluida per a generar projectes conjunts. Per la seua part, Llorens i Marrades han traslladat la motivació perquè així siga i la voluntat de concretar un protocol específic de relacions amb el govern local.

La Regidoria d’Acció Cultural, que gestiona els tres teatres públics de la ciutat (Teatre El Musical, La Rambleta i La Mutant), les relacions i ajudes amb les arts escèniques, la xarxa de biblioteques i arxius i tota la seua activitat, ha traslladat als responsables de la Marina la voluntat de trobar en este espai únic una alternativa per a la promoció d’altres disciplines artístiques. Ibáñez, que també ha establit l’inici de les relacions amb Las Naves, tracta així d’interpretar un mapa de València a partir de la realitat cultural de la ciutat pendent d’un impuls i de millor coordinació de recursos.

Llorens, Marrades i Ibáñez s’han emplaçat a intercanviar propostes de projectes, entre els quals destaquen els espais públics de la mateixa Marina com a escenari i les necessitats de coordinar actors culturals i activar iniciatives sostingudes des de la gestió de diferents institucions. Cal recordar que Ibáñez, a més de fer un primer acostament a Las Naves i el seu àmbit d’innovació cultural, també es va reunir en les primeres setmanes del seu mandat amb el conseller de Cultura, Vicent Marzà.

D’esta manera, la també titular de les regidories d’Educació, Joventut, Cooperació al Desenvolupament i Migracions, pretén generar una xarxa de relacions institucionals directa i fluida. A partir dels recursos culturals de la ciutat, la seua voluntat és la de teixir propostes de projecció, transcendència i prou ben dotades a partir de la interrelació entre diferents administracions.

Compartir