‘A Borriana, el Nadal té premi’, campanya promocional del comerç local

2231

L’Ajuntament ha posat en marxa la campanya promocional ‘A Borriana, el Nadal té premi’ per a incentivar i promoure el comerç local, segons ha explicat la regidora de Comerç, Sara Molina, la qual ha precisat que el comerç constitueix “un important sector econòmic en el municipi”.
Aquesta campanya promocional, que es desenvoluparà fins al 18 de desembre, conclourà amb el sorteig que se celebrarà entre les persones que realitzen compres en qualsevol dels comerços de la ciutat de Borriana adherits, i hagen depositat el bitllet facilitat pels comerços en les urnes corresponents situades en la Tinença d’Alcaldia de la zona marítima (Av. Mediterrània), a l’Ajuntament (Pl. Major) i al Mercat Municipal (carrer la Tanda).
La regidora de Comerç ha destacat que se sortejaran “tres premis de 1.000 euros que hauran de gastar-se en, almenys, 5 establiments diferents situats en el terme municipal de Borriana i adherits a la campanya promocional, amb un consum mínim per local de 50 euros.”
L’import dels premis, ha indicat Sara Molina, haurà de gastar-se el dia 23 de desembre de 2019 en l’horari que s’establirà prèviament, encara que ha matisat, “excepcionalment, si per raons fundades no poguera efectuar-se la despesa del premi en el dia indicat, es fixaran altres dies per a la realització de les compres”.
En la campanya poden participar totes les persones que realitzen compres per un import mínim de 10€ en algun dels establiments comercials adherits a la campanya promocional i situats en la localitat de Borriana.
Per part del comerciant es lliurarà una papereta, identificada i segellada per l’establiment que el lliura, al comprador que haurà d’emplenar-la amb les dades personals (nom i DNI) i incloure un número de telèfon de contacte.
La papereta es depositarà en les urnes habilitades a l’efecte, fins al 18 de desembre, en l’horari d’atenció al públic d’aquests centres oficials, de dilluns a divendres.
El sorteig se celebrarà, en un acte públic, el dia 19 de desembre a les 9h a l’Ajuntament de Borriana, davant d’una mesa formada per la regidora de Comerç, un representant de la Federació de Comerç de Borriana i un empleat públic de l’Ajuntament.
En aquest sorteig s’extrauran 3 paperetes que correspondran a les persones premiades, i unes altres 3 que correspondran a les persones suplents, per si es donara el cas que no es poguera contactar a través del telèfon indicat en la papereta amb alguna de les tres persones premiades.

Compartir