156 majors onders milloren el seu benestar amb els tallers de l’Ajuntament d’Onda

1369

La tinent d’alcalde de Serveis a la Ciutadania de l’Ajuntament d’Onda, Encarna Ribes, ha lliurat a 156 majors del municipi els diplomes que acrediten la seva participació en sis tallers de memòria, tres de ceràmica per millorar la mobilitat de les mans i un de sevillanes.

Un any més, l’actual equip de govern segueix apostant pel benestar dels majors, destinant tots els recursos necessaris, tant econòmics com a humans, per a millorar la seva qualitat de vida i oferir-los activitats saludables. En aquest sentit, Ribes ha valorat de forma positiva “la implicació dels onders en les activitats que es van proposant des de l’Ajuntament amb la finalitat de satisfer les necessitats dels ciutadans, en aquest cas, dels més majors”, i ha assegurat que “la nostra màxima preocupació és que tots els veïns obtinguin la major qualitat de vida possible, per la qual cosa seguirem apostant per millorar el seu benestar”.

En concret, un total de 105 usuaris del Centre Integral de Majors (CIM) han exercitat la seva memòria amb un taller específic per a això. A més, 37 majors s’han beneficiat de l’últim taller de ‘Ceràmica per a la mobilitat de les mans’, en el qual els usuaris derivats pels fisioterapeutes del centre han realitzat activitats de recuperació i millora de mobilitat, usant material ceràmic i realitzant, en aquest cas, diferents adorns nadalencs. Finalment, altres 14 usuaris han après a ballar en el taller de sevillanes.

Compartir