14.000 Centurions per a la temporada 2018-2019

1029

El CD Castelló comunica que ha decidit limitar a 14.000 el nombre d’abonaments ‘Centurión’ per a la temporada 2018-19 en Segona Divisió B.

A causa del gran èxit de la campanya “Pues eso, abónate” llançada per l’entitat al començament del mes de juliol, i que ja ha aconseguit reclutar a 12.345 Centuriones per a una temporada que es preveu il·lusionant, el Club ha decidit fixar aquesta xifra com a número tope d’abonats.

L’afició del CD Castelló no té límits, però l’Estadi Municipal de Castalia sí. Tot sembla indicar que aquesta temporada el camp albinegre es quedarà xicotet per al dolç moment que viu el Castelló després del punt i final a la seua etapa en Tercera Divisió.

Cal recordar que, la campanya passada, el CD Castelló va aconseguir la xifra de 10.000 Centuriones a la fi del mes de setembre, i els 12.700 amb els quals va aconseguir batre el rècord nacional d’abonats de la categoria en el tram final de la temporada, que finalment va acabar amb 12.867 Centuriones. Després de l’anhelat ascens, aquestes xifres s’han quedat curtes i aquesta temporada el CD Castelló s’ha proposat ser el Club amb més abonats de la categoria.

El Club informa, per tant, que només resten a la venda 1.655 abonaments Centurión en certes zones de l’estadi, ja que algunes com a Gol Nord Baix, Gol Nord Alt o Preferència Alta ja s’han omplit. Els afeccionats que tinguen intenció d’abonar-se, doncs, hauran de fer-ho com més prompte millor, ja que després d’aconseguir la xifra de 14.000 Centuriones serà impossible.
El CD Castelló agraeix la increïble resposta de l’afició albinegra, que ha demostrat ser tot un exemple a nivell nacional.

Compartir